Dok jedni pomažu, Biljana Srbljanović nema obzira za pogođene poplavama

Crnogorski rukometaš Zoran Roganović se pridružio onima koji žele da pomognu ugroženima u poplavama
76 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 18.05.2014. 10:09h

Usred najveće prirodne katastrofe koja je zadesila Srbiju, književnica Biljana Srbljanović je na svom Twitter profilu objavila skandalozan tvit u kojem se grubo šali na račun ljudi ugroženih poplavama a nakon prave lavine negativnih komentara zgroženih ljudi, ona je ugasila svoj profil, piše Telegraf.

"Ja se izvinjavam što nisam saosjećajna, ali imate još deset minuta da doplivate do galerije štab, na promociju romana "paradajz", napisala je Srbljanović.

U stotinama komentara, ogorčeni tviteraši su Biljani poručili da treba da je bude sramota zbog onoga što je napisala, a nisu izostale ni brojne psovke.

Za razliku od nje, neke druge javne ličnosti imaju više osjećaja za ono što se dešava u regionu. Tako je teniser Novak Đoković pozvao u pomoć ugroženima putem svog Twittera.

I pjevačica Jelena Karleuša se uključila u pomoć i dovezla pun kombi hrane, vode i odjeće za bebe u opštini Voždovac.

"Srce me boli dok gledam scene poplava iz Srbije i Bosne... I to sve po sirotinji", napisala je na Twitteru.

Crnogorski rukometaš Zoran Roganović se pridružio onima koji žele da pomognu ugroženima u poplavama.

"Nudim smještaj u stanu na Banovom brdu kao i novčanu pomoć za porodicu sa djecom", objavio je on na Twitteru.

Pomoć je ponudila i hrvatska pjevačica Nina Badrić, koja je trenutno u Americi, na turneji, ali je pozvala svoje obožavaoce da pomognu unesrećenima.

"Najdraži, idemo pomoći onima koji su u nevolji. Idemo svi pozvati broj ili uplatiti novac na račune sa slike. Idemo pomoći Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji", napisala je na Facebooku.

Galerija

Bonus video: