Vučić jednoglasno izabran za predsjednika SNS-a

Vučić je bio jedini kanditat za predsjednika stranke, a njegov ponovni izbor predložilo je 188 opštinskih odbora, što je Skupština stranke jednoglasno podržala
50 pregleda 22 komentar(a)
Aleksandar Vučić, Foto: Beta
Aleksandar Vučić, Foto: Beta
Ažurirano: 25.01.2014. 13:45h

Aleksandar Vučić danas je ponovo izabran za lidera Srpske napredne stranke i to jednoglasno, odlukom svih 3.804 prisutnih delegata Skupštine SNS.

Glasanje je, kako javljaju agencije, bilo javno.

Vučić je bio jedini kanditat za predsjednika stranke, a njegov ponovni izbor predložilo je 188 opštinskih odbora, što je Skupština stranke jednoglasno podržala.

Vučić je, ranije tokom sjednice Skupštine stranke, rekao da je vrijeme da se provjeri izborna volja građana, i poručio da će Srbija, ako sjutra predsedništvo te stranke to potvrdi, ove godine ponovo na izbore.

"Na sjednici Predsjedništva koja će se održati sjutra u deset časova, moj predlog će biti da provjerimo volju naroda", rekao je Vučić na vanrednoj izbornoj skupštini SNS, prenosi "Blic".

"Ako Predsjedništvo pristane, biće to najjteža borba i kampanja. Sav novac opljačkan će uloziti da SNS izgubi na izborima. Ono što je najvažnije je da pokažemo da se razlikujemo od svih drugih na političkoj sceni, jer nas njihovo udruživanje i ukrupnjavanje neće uplašiti", naveo je Vučić.

On je dodao da članovi SNS ne smiju da uzvraćaju.

"Mi se zalažemo za normalnu i pristojnu Srbiju. Odgovorićemo našim planom, našim idejama, a da li ćemo dobiti podršku naroda, moraćemo da sačekamo da vidimo", rekao je Vučić.

"Blic" je jutros javio da se vanrednim izborima u Srbiji protivi ruski lobi, zbog interesa u energetskoj kompaniji Srbijagas, o čemu možete čitati u posebnoj vijesti.

Bonus video: