Pet godina SNS-a

Vučić: Ne odustajemo od moderne Srbije

Vučić je na Svečanoj akademiji povodom pet godina od osnivanja SNS-a, podsjetio da su promjene, modernizacija i napredak bile ideje sa kojima se krenulo prije pet godina
8 komentar(a)
Aleksandar Vučić, Foto: Novosti.rs
Aleksandar Vučić, Foto: Novosti.rs
Ažurirano: 20.02.2019. 09:07h

Predsjednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je večeras da je osnovni cilj te stranke pristojna, normalna i moderna Srbija i da SNS nikada neće odustati od tog cilja.

Vučić je na Svečanoj akademiji u Novom Sadu, održanoj povodom pet godina od osnivanja SNS-a, podsjetio da su promjene, modernizacija i napredak bile ideje sa kojima se prije pet godina krenulo u osnivanje te stranke.

Prema njegovim riječima, te ideje se danas, pošto je zemlja opljačkana, mogu ostvariti samo ukoliko se preduzmu teške mjere i ukoliko se shvati da nema napretka i poboljšanja života bez napornog rada.

Vučić je najavio i nove zakone i mjere, koje se takođe neće svima svidjeti, ali, kako je naveo, neko je morao i da pruži odgovore zašto je to potrebno.

"Neko je morao ljudima da kaže istinu u lice - da je zemlja opljačkana, da je potrošeno i ono što nije zarađeno i da sada moramo da se strpimo i da radimo. To je jedini put za Srbiju i mi nemamo drugi put", istakao je Vučić.