Sinu Željka Mitrovića određen pritvor do mjesec dana

Mitrović mlađi nalazio se za volanom automobila koji je u četvrtak u Beogradu kod autobuske okretnice naletio na maloljetnu A. B. koja je poginula na licu mjesta
0 komentar(a)
Mitrovići, Foto: Trojka.rs
Mitrovići, Foto: Trojka.rs
Ažurirano: 20.07.2013. 16:46h

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor do mjesec dana Aleksandru Mitroviću, sinu vlasnika kompanije "Pink" Željka Mitrovića, zbog sumnje da je u saobraćajnoj nesreći usmrtio maloljetnu A. B. (17).

Portparolka Višeg suda u Beogradu Dušica Ristić rekla je Tanjugu da je Mitroviću pritvor određen zbog opasnosti da bi mogao da utiče na svjedoke, kao i zbog težine krivičnog djela koje mu se stavlja na teret.

Protiv Mitrovića je pokrenuta istraga zbog sumnje da je izvršio krivično djelo, teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, u sticaju sa krivičnim djelom nepružanja pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi, dodala je Ristićeva.

Mitrović mlađi nalazio se za volanom automobila koji je u četvrtak oko 23.30 časova u Ustaničkoj ulici u Beogradu kod autobuske okretnice naletio na maloljetnu A. B. koja je poginula na licu mjesta.

Bonus video: