Nikola Bojović ubijen sa tri hica u glavu

"Na snimcima se vidi kako ubica prilazi Nikoli, vadi pištolj iz džepa, nišani i puca. Najprije jedan, pa drugi hitac - ukupno 15"
85 pregleda 0 komentar(a)
Beograd ubistvo, Foto: Blic.rs
Beograd ubistvo, Foto: Blic.rs
Ažurirano: 04.05.2013. 06:55h

Nikola Bojović, brat vođe zemunskog klana Luke Bojovića, prema nalazima obdukcije, ubijen je sa 10 hitaca od kojih su ga tri pogodila u glavu, piše Blic.

Policija je pregledala snimke ubistva i obavila razgovor sa očevicima, ali još nema pouzdan trag. Ubica koji je u ponedjeljak ujutru likvidirao Nikolu bio je maskiran kačketom i kragnom prsluka, pa nijedan snimak sa kamera u Ulici carice Milice u Beogradu nije pomogao u identifikaciji, niti da je imao saučesnika.

"Na snimcima se vidi kako ubica prilazi Nikoli, vadi pištolj iz džepa, nišani i puca. Najprije jedan, pa drugi hitac - ukupno 15, od kojih su Nikolu tri pogodila u glavu, a sedam u tijelo", rečeno je Blicu u MUP-u Srbije.

Ubica je, prema riječima očevidaca, zatim otrčao sa mjesta zločina. Policija sumnja i da je ubica Nikolu Bojovića pratio od izlaska iz stana u Ulici Koče kapetana, odakle je krenuo u posjetu ocu Vuku. Pucao je naočigled brojnih prolaznika.

Bonus video: