Tijana putuje na transplantaciju u Hjuston do kraja nedjelje

Akcija prikupljanja pomoći bi trebalo da preraste u humanitarni fond koji će pomagati u sličnim slučajevima
113 pregleda 2 komentar(a)
Tijana Ognjanović, Foto: Kurir-info.rs
Tijana Ognjanović, Foto: Kurir-info.rs
Ažurirano: 08.04.2013. 08:22h

Osmogodišnja Tijana Ognjanović odletjeće do kraja nedhelje za Hjuston na transplantaciju srca. Akcija prikupljanja pomoći završena je juče i trebalo bi da preraste u humanitarni fond koji će pomagati u sličnim slučajevima, piše Blic, navodeći da je u humanitarnoj akciji prikupljeno 710.000 dolara, koliko košta operacija u bolnici u američkom gradu Hjustonu.

"Pare za Tijanu su prikupljene i ona leti za Hjuston do kraja nedelje", kazao je Sergej Trifunović, jedan od glavnih aktera ove humanitarne akcije.

On je dodao i da će preostali novac biti generisan u fond, koji će se baviti isključivo ovakvim stvarima. Glumac je rekao da će biti pokrenuta nova fondacija koju će voditi Tijanin tata, Nebojša Ognjanović i Sandra Kovačić koja je vodila ovu akciju.

"...Ako svakog prvog u mjesecu, svaki građanin plati dažbine, može po svom nahođenju da uplati koliko god može i hoće u taj fond. Kada bi to radilo mjesečno 500.000 zaposlenih ljudi, mi bismo svaki sljedeći slučaj dočekali spremni i ne bismo morali da pravimo ovakve akcije", kazao je Trifunović Blicu.

Bonus video: