Uroš Mišić došao u policiju

Policija pokušava da nađe Mišića koji je od 21. februara u bjekstvu, a najavljeno da će se danas pojaviti u MUP-u Srbije
4 komentar(a)
Uroš Mišić, Foto: FoNet
Uroš Mišić, Foto: FoNet
Ažurirano: 06.03.2013. 12:49h

Uroš Mišić pojavio se u pratnji svog advokata Borivoja Borovića u policiji gdje će biti saslušan u vezi s tučom u beogradskom klubu "Plastik"

Borović je već tri puta obmanuo srpsku policiju najavivši da će se Mišić pojaviti na saslušanju zbog tuče u "Plastiku", piše "Blic".

Policija je pokušavala da nađe Mišića koji je od 21. februara u bjekstvu.

"Mišić bi, prema najavi njegovog advokata, danas trebalo da se pojavi u beogradskoj policiji. Ukoliko se pojavi, saslušaće ga inspektori Odjeljenja za javni red i mir, koji i istražuju tuču u „Plastiku“. Nakon saslušanja biće odlučeno da li će protiv njega biti podijneta krivična prijava i da li će biti zadržan", kazali su ranije u MUP Srbije, a prenosi "Blic".

U MUP-u smatraju da su javne najave o predaji Mišića imaju za cilj da ismijavaju policiju

"Angažovani su posebni timovi za njegovo lociranje, a za njim se traga u cijeloj Srbiji. Tokom potrage je pretreseno više od 30 lokacija, stanova njegovih prijatelja i lokala u koje dolazi", kazali su ranije u MUP-u.

Mišić se sumnjiči da je 21. februara u „Plastiku“ sa dvojicom saučesnika učestvovao u tuči u kojoj su napadnuta dvojica pripadnika obezbjeđenja Ambasade SAD.

Dvojica marinaca Moler Džefri Artur i Garsija Huan Enrike saslušani su i obojica su navela da napadače ne poznaju.

Bonus video: