Uroš Mišić učestvovao u tuči u Beogradu

Novosti pišu da se tuča desila oko četri ujutru, da su s jedne strane bili Mišić i njegovi prijatelji
106 pregleda 12 komentar(a)
Uroš Mišić, Foto: FoNet
Uroš Mišić, Foto: FoNet
Ažurirano: 21.02.2013. 13:16h

Uroš Mišić, koji je bio osuđen na 5 godina zatvora zbog napada na žandarma na stadionu Crvene Zvezde, ponovo je učestvovao u tuči, ovog puta u jednom beogradskom klubu.

Beogradski mediji prenose nezvanične informacije da je u četvrtak ujutro u klubu "Plastik" došlo do tuče dve grupe mladića, da je u jednoj bio Mišić dok je u drugoj bilo i stranih državljana.

Novosti pišu da se tuča desila oko četri ujutru, da su s jedne strane bili Mišić i njegovi prijatelji, koji su u konflikt ušli sa nekoliko američkih državljana, da su u tuči "sijevale" i flaše i da je jedan Amerikanac lakše povrijeđen.

U klubu "Plastiku" kažu da su se dvije grupe mladića, sukobile unutar kluba, da je odmah reagovalo obezbjeđenje i izbacilo ih napolje kao i da nije bilo ozbiljnijih posljedica ovog incidenta.

Novostima je u američkoj ambasadi rečeno da "zasad neće davati informacije o ovom incidentu, a ako budu planirali, da će se oglasiti u pisanoj formi".

Uroš Mišić je svojevremeno bio optužen za napad na žandarma Nebojšu Trajkovića na utakmici Crvena zvezda - Hajduk iz Kule u decembru 2007. godine. On je prvobitno bio osuđen na 10 godina za krivično djelo teško ubistvo u pokušaju, da bi Apelacioni sud kasnije preinačio krivično djelo i prepolovio kaznu.

Nakon usvajanja Zakona o amnestiji, Mišić je u decembru pušten iz zatvora, šest mjeseci prije isteka kazne.

Bonus video: