Hrvatski glumac povrijeđen u saobraćajnoj nesreći

"Tarik je ozlijedio koljeno lijeve noge i lakše povredio ruku. Sjutra ga ujutro čeka operacija"
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.01.2013. 10:51h

Popularni hrvatski glumac i voditelj Tarik Filipović je imao saobraćajnu nesreću u srijedu popodne na pješačkom prelazu u zagrebačkoj Kustošiji, prenose hrvatski mediji.

Autom je udario upravljao je šezdesetogodišnji Zagrepčanin. Tarik je od siline uradca poletio u vazduh i pao na beton. Koljeno mu je bilo smrskano i sa velikim otokom na nozi, hitna pomoć ga je prebacila na Traumatološko odjeljenje bolnice "Sveti Duh“.

"Udes se dogodio na pješakom prelazu kod kojeg je na semaforu sve vrijeme treptalo žuto svjetlo. Na tom mjestu su se i ranije dešavali udesi. Tarik je vlastite sinove često upozoravao da jako paze kako će na tom mjestu da pređu preko ulice, a sad je na kraju on sam nastradao", kažu za hrvatske portale prijatelji glumca koji se nalazi u bolnicu za ortopediju i traumatologiju u Krapinskim toplicama.

Tek kada Tariku spadne otok, doktori će mu operisati smrskano koljeno.

"Tarik je ozlijedio koljeno lijeve noge i lakše povredio ruku. Sjutra ga ujutro čeka operacija. Za sada se ne zna ko je vozio, ali policija je bila na mjestu nesreće i oni sve znaju. U svakom slučaju Tarik se osjeća dobro i svi se nadaju brzom oporavku", rekao je Duško Ljuština.

Tarik Filipović godinama vodi najpopularniji kviz u Hrvatskoj „Milioner“.

Bonus video: