Svjetski nivo

Nordeus: Najbolji balkanski poslodavac

Svakog jutra zaposlene čeka doručak. Puni frižideri hrane dostupni su svima besplatno, a tu je i čovjek zadužen isključivo za cijeđenje voća kako bi radnici pili kvalitetne sokove
105 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 22.02.2019. 19:20h

Beogradska kompanija Nordeus, jedan od pet najvećih partnera Facebooka na globalnom nivou, proglašena je za najboljeg poslodavca u regionu za 2012. godinu.

O uslovima u kojima rade zaposleni u ovoj kompaniji internetom kruže legende, a oni koji imaju privilegiju da rade u Nordeusu tvrde da su bolji čak i od onih u Googleu.

"Plate su znatno iznad srpskog prosjeka, u rangu sa platama koje dobijaju radnici u svjetskim kompanijama koje se bave sličnom djelatnošću. To znači da neko ko želi da se bavi pravljenjem kompjuterskih igara ne mora da ide iz Srbije da bi dobro zarađivao", rekao je Nikola Čavić, direktor razvoja kompanije.

Svakog jutra zaposlene čeka doručak. Puni frižideri hrane dostupni su svima besplatno, a tu je i čovjek zadužen isključivo za ljuštenje i cijeđenje voća kako bi radnici pili kvalitetne sokove.

 "Zdravlje nam je na prvom mjestu, stolovi i stolice ciljano su nabavljeni da zadovolje najveće ergonomske zahtjeve i standarde", završava priču o Nordeusu Čavić i dodaje da svi radnici imaju pravo na redovan godišnji odmor od 20 radnih dana, ali i priliku da o trošku firme idu na putovanja.