Požarevac: Komšija teško ranio selektora fudbalske reprezentacije Kuvajta

Tog popodenva kad se desio incident nije bilo svađe, već je Tufegdžić Petroviću kazao da bi mašine trebalo da raščiste dio placa koji je kupio od njegove ćerke
81 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 27.08.2012. 06:56h

Goran Tufegdžić, selektor fudbalske repezentacije Kuvajta, teško je ranjen nakon što je u njega pucao komšija Stojadin Petrović (86).

Pucnjava se dogodila u petak, u Požarevcu, a sve je posmatrala i Tufegdžićeva supruga Lidija, piše Blic. Pucanj je čulo i njihovo troje djece, uzrasta od šest do 11 godina.

Tufegdžić je nakon pucnjave operisan tri puta, jednom u požarevačkoj bolnici i dvaput u beogradskom Urgentnom centru.

Tog popodenva kad se desio incident, prema riječima zeta Aleksandra, nije bilo svađe, već je Tufegdžić, kojeg opisuje kao smirenog čovjeka, Petroviću kazao da bi mašine trebalo da raščiste dio placa koji je kupio od njegove ćerke.

Tufegdžić je plac kupio da bi proširio dvorište i napravio prostor za igru dvojici sinova i kćerki. Kada je odlučio da kupi taj plac, Petrović se nije protivio tome, već mu je rekao da mora da se dogovori sa njegovom kćerkom koja živi u Smederevu. To je Tufegdžić i uradio.

Za Petrovića komšije u Požarevcu kažu da je "čovjek sa kratkim fitiljom" i da nije imao dobre odnose sa njima. Nije u dobrim odnosima ni sa kćerkom koja živi u Smederevu, ni sa sinom na koga je čak nasrnuo sjekirom. Poslije jedne svađe sa komšijom prijetio mu je da će u dvorište baciti bombu.

Tufegdžić je radio kao kondicioni trener košarkaša u Požarevcu. U dva navrata bio je šef stručnog štaba u požarevačkog FK Mladi radnik, a posljednji put u sezoni 2004/05. Zatim je otišao je u inostranstvo, a tragedija ga je zadesila na mjestu šefa stručnog štaba fudbalske reprezentacije Kuvajta, sa kojom je imao zapažene rezultate.

Bonus video: