Bivša modelsica će "pokrenuti Srbiju"

Nevena Adžemović je dobila poslanički mandat u Pokrenimo Srbiju-Tomislav Nikolić, a ostaje da se vidi da li će se modelsica "snaći" u poslaničkim klupama
108 pregleda 13 komentar(a)
Ažurirano: 30.07.2012. 19:08h

Nakon dugo vremena i Srbija zna ko će "krojiti" njenu sudbinu.

Da ova zemlja ostaje na mladima, ali i lijepima potvrdila je bivša članica grupe Models Nevena Adžemović, koja je prva među odabranima Tome Nikolića koja će "Pokrenuti Srbiju"

Pitanje je koliko se građana slaže sa time da ih Nevena predstavlja u Skupštini Srbije.

Nevena Adžemović je, sa ostalim članicama nekadašnje grupe Models, javnosti poznata po svojim provokativnim nastupima i spotovima u kojima se pojavljivala oskudno obučena.

Srbija ipak strahuje hoće li Nevena uspjeti da prilagodi svoju odjeću Parlamentu ili će pak morati sve novo da kupuje, jer su još u prošlom "skupu" ustanovljena obavezna pravila oblačenja.

Ostaje da se vidi šta će biti sa Nevenom i kako će se pjevačica snaći, a pretpostavka je da ima dobar glas i dikciju, dok je stas činjenica.

A da se i drugi ne zaborave, važno je pomenuti da su poslanički mandat sa liste Pokrenimo Srbiju-Tomislav Nikolić osim nje dobili su i Pavle Markov, Jasmina Obradović i Ninoslav Girić.

Da li će ih modelsica zasijeniti svoje kolege i kako, to ostaje da se vidi...

Galerija

Bonus video: