"Alo!": Košarkaš Vladimir Dašić prijetio i oteo fotoreportera

Iz dnevnog lista "Alo" tvrde i da je košarkaš fotoreportera ugurao u taksi vozilo i poslije brojnih prijetnji i psovki izbacio ga na ulicu
106 pregleda 15 komentar(a)
Ažurirano: 02.06.2012. 10:47h

Košarkaš Vladimir Dašić prijetio je i oteo fotoreporetera dnevnog lista "Alo!" dok je u naselju Belvil na Novom Beogradu obavljaju svoju redovnu profesionalnu dužnost, saopšteno je iz kompanija Ringier Axel Springer, izadavača lista.

Iz ove kompanije najoštrije osuđuje događaj i tvrde da je uz psovke i direktne pretnje po život fotoreportera, Dašić prisilio fotoreportera da snimljeni materijal izbriše i uništi.

Fotoreportera „Alo!“ fotografisao je Dašića kako izlazi iz zgrade pjevačice Milene Ćeranić, za koju su srbijanski mediji pisali da je u košarkašem.

Iz dnevnog lista "Alo" tvrde i da je košarkaš fotoreportera ugurao u taksi vozilo i poslije brojnih prijetnji i psovki izbacio ga na ulicu.

Kompanija Ringier Axel Springer zahtjeva od nadležnih organa da zaštite ugrožene novinare i fotoreportere, sprovedu najhitnije mjere u okviru svojih nadležnosti u interesu zaštite prava na slobodu izražavanja i ostvarivanja funkcije medija u demokratskom društvu, kao i da adekvatno i u najkraćem vremenskom periodu kazne počinioca.

Bonus video: