BiH: Pucala u sinove, pa preminula od trovanja kiselinom

Kad se vratio kući iz crkve, gdje je išao u nabavku svijeća za proslavu Đurđevdana, Željka Došena je zatekao stravičan prizor
87 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 05.05.2012. 20:25h

Milena Došen (49) iz Bosanske Dubice preminula je od trovanja kiselinom pošto je prethodno pucala u svoja dva sina, od kojih je jedan preživio, ali se, nakon operacije, nalazi u teškom stanju, javljaju regionalne agencije.

Došen je pucala u svoje sinove, Dragana i Srđana, a potom pokušala samoubistvo, ali se metak zaglavio u cijevi, pa je Došenova popila kiselinu i u teškom stanju prebačena u Klinički centar u Banjaluci, gdje je kasnije i preminula, piše sarajevski "Dnevni avaz".

Dragan Došen (24) dovezen je u banjalučki Klinički centar u teškom stanju sa prostrijelnom ranom glave, operisan je, a sve dalje prognoze su neizvjesne, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Srđan Došen (29) je preminuo na licu mjesta.

Dragan Došen dovezen je u Klinički centar u teškom stanju sa prostrijelnom ranom glave, operisan je, a sve dalje prognoze su neizvjesne; Srđan Došen je preminuo na licu mjesta

Iz Okružnog tužilaštva u Banjaluci potvrđeno je da je uviđaj na licu mjesta u Bosanskoj Dubici u toku.

Prema pisanju banjalučkih "Nezavisnih novina", navodno je Milena Došen, koja je pucala u sinove dok su spavali, bila duševni bolesnik. Izvjesno vrijeme se zbog psihoze liječila u prijedorskoj Opštoj bolnici, na odjeljenju za neuropsihijatriju.

Komšije tvrde da jutros nisu čuli nikakve pucnje, ali su oko 10 sati začuli jauke iz porodične kuće Došenovih.

Otac nastradalih mladića, Željko Došen, u trenutku tragičnog događaja bio je u crkvi, gdje je otišao da kupi svijeće za sjutrašnju porodičnu krsnu slavu Đurđevdan, a po povratku kući zatekla ga je stravična slika nastradalih sinova i supruge u nervnom rastrojstvu.

Željko Došen je u stanju šoka hospitalizovan u domu zdravlja u Bosanskoj Dubici.

Galerija

Bonus video: