Televiziji „Pink“ blokirani računi od 2. avgusta

Prema podacima Narodne banke Srbije (NBS), ova firma duguje oko 12,2 miliona dinara, a u proteklih dvanaest mjeseci račun je bio blokiran ukupno 116 dana
73 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 07.08.2011. 14:36h

Uprkos tvrdnjama čelnih ljudi sa Televizije “Pink“ da su im reklamni blokovi stoprocentno popunjeni, te da im je zbog toga ukidanje reklamiranja hrvatskog turizma potez kojim neće izgubiti, činjenica je da su računi Televizije “Pink“ u blokadi.

Kako piše beogradski “Blic”, preduzeću za informisanje i marketing “Pink internešenel kompani”, koje je u vlasništvu biznismena Željka Mitrovića, blokiran je račun od 2. avgusta.

Prema podacima Narodne banke Srbije, Pink duguje oko 12,2 miliona dinara

Prema podacima Narodne banke Srbije (NBS), ova firma duguje oko 12,2 miliona dinara, a u proteklih dvanaest mjeseci račun je bio blokiran ukupno 116 dana.

Ostale Mitrovićeve firme “Er pink”, “Pink films internešenel studios” i “Pink šoping”, u kojoj udio ima “Pink internešenel kompani”, nisu u blokadi.

Ovo je samo početak Mitrovićevog rata

Na pitanje da li će ukidanje reklamiranja hrvatskog tržišta dodatno da im zada finansijski udarac, portparol Televizije “Pink“ Tanja Vojtehovski kaže:

“Neće i tačka! Ovo je samo početak Mitrovićevog “rata“. U ponedeljak će se flota “Pinkovih“ advokata uputiti na pet različitih destinacija kako bi se riješilo pitanje jahte.”

Džiboni, Oliver i drugi više ne pjevaju na Pinku

Željko Mitrović je, naime, izdao nalog da se u ponedjeljak, tokom dana, svih pet aviona kompanije „Air Pink“ sa advokatskim timovima zaputi na pet različitih lokacija; u Brisel, Strazbur, Berlin, London i Hrvatsku.

“To će biti odredišta na koja će Mitrovićevi advokati odnijeti obimnu dokumentaciju o selektivnom sprovođenju hrvatskih propisa, nezakonitom poslovanju carinskih organa Republike Hrvatske i dokumentaciju kojom će se nedvosmisleno ukazati na korupciju unutar različitih institucija”, piše “Blic”.

Paralelno, na svim “Pinkovim“ kanalima se više ne mogu čuti balade Olivera Dragojevića, Džibonija, Nine Badrić i drugih hrvatskih pjevača, a sljedeće nedjelje će se znati sudbina hrvatskih pjevača koji su potpisali za “Pinkovu” muzičku kuću “City records”.

Bonus video: