Usluge elitne prostitucije koristio i Toni Kukoč, a pružala ćerka Danijela Popovića

Maja Morales , Simona Gotovac i Isabella Kim Popović najeksponiranije su starlete u optužnom predlogu
426 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 20.07.2011. 11:09h

Samo nekoliko dana nakon što je u Hrvatskoj raskrinkan lanac elitne prostitucije, kada je uhapšen fizioterapeut Nebojša Perunovića Panča i dvije mlade djevojke okrivljene za podvođenje “zvijezda” i atraktivnih djevojaka koje su to željele da postanu, policija je došla do novog materijala.

Jutarnji list je objavio iskaz jedne mlade starlete, koja je priznala da ju je okrivljeni Perunović angažovao da se prostituiše i da joj je nalazio imućne klijente, prenosi "Blic".

"Za seksualni odnos platio mi je dogovorenih 500 eura. 200 eura dala sam Perunoviću. Na ATP turniru u Umagu radila sam kao hostesa. Perunović me nazvao i rekao mi odem u jedan hotel u Poreču i pružim seksualne usluge Toniju Kukoču", navodi se u iskazu.

Maja Morales

Među prvim klijentima koji je do nje došao preko Perunovića navela je i izvjesnog Zorana

" Otišla sam tamo, ne sjećam se više kako se hotel zvao. U hotelu sam imala seksualni odnos s Kukočem koji mi je platio 500 eura. Perunoviću ništa nisam željela dati jer sam imala dodatne troškove taksi prevoza od 800 kuna" ispričala je starleta. Spomenuti klijent dogovorio je unapred konkretnu cijenu za konkretne usluge i smatrao je da ne treba da plati dodatne troškove.

Simona Gotovac

Maja Morales , Simona Gotovac i Isabella Kim Popović najeksponiranije su starlete koje se nalaze u optužnom predlogu protiv Nebojše Perunovića.

Za "posao" su dobijale po 500 eura i više.

Isabella Kim Popović

Bonus video: