Srpski bajker Jašarević ubio rusku bogatašicu dok su vodili ljubav

Stalno je ponavljao kako je mnogo voli i kako svoj život ne može da zamisli bez nje i da je zbog toga nožem pokušao da presudi sebi
93 pregleda 0 komentar(a)
Ana Belogolova, Foto: Novi list
Ana Belogolova, Foto: Novi list
Ažurirano: 03.06.2011. 11:28h

Srpski državljanin Danijel Jašarević je rusku milionerku Anu Belogolovu ugušio jastukom tokom intimnog odnosa, a nakon toga je iscenirao da su provalnici upali u njenu vilu u Sankt Peterburgu i nanijeli im posjekotine nožem, od kojih je ona navodno preminula, piše Blic pozivajući se na izjavu službenika policije Sankt Peterburga.

Ruska policija vodi istragu protiv Jašarevića (57), koji se sumnjiči da je 27. aprila ove godine ubio rusku milionerku Anu Belogolovu (41) u njenom stanu u Sankt Peterburgu.

"Ispričao je da su se prije toga svađali, jer je ona sumnjala u njegovu vjernost, ali da su se nekoliko dana prije nesreće pomirili. Tog dana su, kako on tvrdi, sačekali da njena ćerka i dadilja odu u šetnju, nakon čega su se skinuli i na krevetu u njenoj sobi vodili ljubav. On se pravda da je u trenutku strasti jastukom prekrio lice ruske bogatašice i da se ona od toga ugušila. Kad je vidio šta je uradio, uplašio se i od straha pokušao da iscenira upad provalnika", rekao je Vjačeslav Sepčenko iz policije Sankt Peterburga.

Danijel je navodno, nekoliko puta ubo nožem Anu, a zatim je njene stvari i posteljinu ubacio u veš mašinu.

Međutim, kako je rekao u policiji, tada je shvatio da se izgubio u svojim lažima i odlučio da se ubije.

"Stalno je ponavljao kako je mnogo voli i kako svoj život ne može da zamisli bez nje i da je zbog toga nožem pokušao da presudi sebi. Međutim, mi i dalje sumnjamo u cijelu ovu priču jer je on najprije pričao da je Ana počinila samoubistvo. Na to je navodno ukazivao testament koji je sam otkucao na kompjuteru u kom je Ana navela da joj je dosta života i da nikog ne krivi za svoju smrt. Danijel ima policijsko obezbjeđenje u bolnici jer je i dalje u veoma teškom stanju od povreda koje je sebi nanio nožem", priča Sepčenko.

Bonus video: