Slađana Zdravković: Cio svijet se srušio na mene jer sam se zbunila i pala

Slađana je postala „zvijezda” na internetu kada je 12. marta, u znak sjećanja na Đinđića, pokušala da izrecituje jednu od njegovih poznatih misli.
0 komentar(a)
Ažurirano: 27.03.2011. 16:53h

Od Slađane Zdravković, omladinke DS koja se izbrukala na obilježavanju godišnjice od smrti Zorana Đinđića, nema ni traga ni glasa.

Kako se nezvanično moglo čuti, stranka je Slađani zabranila da se do daljeg pojavljuje u javnosti, piše Blic.

"Jako mi je teško, ali život mora da ide dalje. Imam utisak da sam na neki način bačena na dno, iako to nisam zaslužila.

Cio svijet se sručio na mene samo zato što sam se zbunila i pala. Ne želim da se bilo ko politički prepucava preko mene, a izgleda da je tako ispalo.

Hjtela sam da tog dana sve ispadne kako treba, jer zaista poštujem sve što je Đinđić učinio. Ali, eto… Kakvo smo mi to društvo ako je jedan peh koji mi se dogodio važniji od tragičnih vesti iz Japana i Libije" požalila se Slađana svojim prijateljima.

Slađana je postala „zvijezda” na internetu kada je 12. marta, u znak sjećanja na Đinđića, pokušala da izrecituje jednu od njegovih poznatih misli.

U prvom obraćanju publici, Slađana je dva puta zastala jer je zaboravila riječi, i odustala. Kada je ponovo stala za mikrofon, uspjela je da završi Đinđićevu misao, ali uz pomoć poruke na mobilnom telefonu koji joj je služio kao podsjetnik.

Kada je konačno završila, nesrećna Slađana se okliznula i pala, sve u štiklama visokim barem deset centimetara.

Video klip ovog događaja na Ju-tjubu na nekoliko lokacija vidjelo je preko milion ljudi.

Bonus video: