Ruski mediji: Putinomanija u Srbiji

"U Srbiji postoji prava Putinomanija, njega tu obožavaju. Putin je počasni građanin nekoliko srpskih gradova, počasni doktor beogradskog Univerziteta", piše list.
0 komentar(a)
Ažurirano: 24.03.2011. 10:35h

Vodeća ruska štampa detaljno izvještava o posjeti premijera Vladimira Putina Beogradu, ocjenjujući da je on veoma popularan u Srbiji.

Rosijska gazeta u članku pod nazivom "Savez nacionalnog saglasja" piše da je Putin posjetom Beogradu "potvrdio bliske odnose s najbližim saveznikom".List piše da u srpskoj prestonici "veoma vole" Putina.

Rosijska gazeta u članku pod nazivom "Savez nacionalnog saglasja" piše da je Putin posjetom Beogradu "potvrdio bliske odnose s najbližim saveznikom".

"Južni tok je potreban Srbima, i oni to ne skrivaju", piše list i navodi Tadićeve riječi da ga je Putin uvjerio da će projekat biti realizovan."Ispalo je mnogo lakše uvjeriti u to srpskog predsjednika nego turskog", dodaje list.

"Južni tok je potreban Srbima, i oni to ne skrivaju", piše list i navodi Tadićeve riječi da ga je Putin uvjerio da će projekat biti realizovan.

Galerija

Bonus video: