"Birokratijo, j*** se": Anonimni gejmer najavio kandidaturu za predsjednika Hrvatske

U kampanju je krenuo pod sloganom „Resetujmo Hrvatsku“, a glavni cilj mu je probuditi mlade i skrenuti pažnju na njihove probleme
2264 pregleda 0 komentar(a)
"Gospodin Nitko", Foto: Screenshot (YouTube)
"Gospodin Nitko", Foto: Screenshot (YouTube)

Anonimni gejmer koji se predstavlja kao "Gospodin Nitko", najavio je kandidaturu za predsjednika Hrvatske.

Kaže da se kao "najpozitivniji političar po izboru građana" odlučio obratiti javnosti putem Jutjuba. Medijima je poslao saopštenje, a svoje lice u videu je zamutio.

Iako imaginaran, kaže da je odlučio krenuti u kampanju za predsjednika pod sloganom „Resetujmo Hrvatsku“, a glavni cilj mu je probuditi mlade i skrenuti pažnju na njihove probleme, prenosi N1.

"Mladi su za mene jedina nada za spas ove države. Niko od predsjedničkih kandidata ih ne ističe kao primarnu ciljnu grupu, stoga sam odlučio izaći u javnost i poslati im poruku. Iako su ovlašćenja predsjednika ograničena, smatram da uz današnje kanale komunikacije predsjednik može i mora vršiti pritisak na Vladu i Sabor kako bi se sprovodile mjere kojima je cilj, između ostalog i sprječavanje demografske kataklizme", kazao je on.

"Već mjesecima gospodin Nitko je jedan od najpozitivnijih političara u Hrvatskoj i u samom je vrhu po simpatijama građana. Podstaknut svojom popularnošću gospodin Nitko smatra da je njegova dužnost i odgovornost kandidovati se za predsjednika RH, radi podrške koju mu daju građani proteklih mjeseci. Uz nove rezultate CRO Demoscopa koji ga ponovo svrstavaju u sam vrh popularnosti političkih aktera, Nitko je odlučio objaviti svoju kandidaturu za predsjednika RH", navodi on.

Gospodin Nitko kaže da je "hardkor gejmer", zaljubljenik u alpinizam i penjanje, a zalaže se i promoviše kulturu pametnih gradova. Rodom je iz Nina, ima ženu i sina.

Bonus video: