"NEKO KO ĆE LUPITI ŠAKOM O STO"

Bandić: Hrvatskoj je potreban novi Tuđman

"Hrvatskoj je potreban novi Tuđman, čovjek koji će lupiti šakom o sto i koji će ujedniti ljude na putu rada, znanja, demografske obnove i solidarnosti"
2252 pregleda 4 komentar(a)
Milan Bandić, Foto: Betaphoto/Hina, Betaphoto/Hina
Milan Bandić, Foto: Betaphoto/Hina, Betaphoto/Hina

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ustvrdio je u Kninu da je Hrvatskoj potreban novi Franjo Tuđman, "čovjek koji će lupiti šakom o sto i koji će ujediniti ljude na putu rada, znanja, demografske obnove i solidarnosti".

"Kao što je Hrvatska stvorena krvlju hrvatskih branitelja na ujedinjenosti domovinske i iseljene Hrvatske, na hrvatskoj podlozi koju je inaugurisao pokojni prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman, danas je Hrvatskoj potreban novi Tuđman", kazao je Bandić novinarima na obilježavanju 24. godišnjice operacije "Oluja", prenosi agencija Hina.

"Hrvatskoj je potreban novi Tuđman, čovjek koji će lupiti šakom o sto i koji će ujedniti ljude na putu rada, znanja, demografske obnove i solidarnosti", ustvrdio je zagrebački gradonačelnik.

Bandić nije želio da komentariše kandidate za predsjednika Republike.

"Ne bih to komentarisao, nikoga ne komentarišem, a nešto će biti, nešto ću reći krajem devetog mjeseca, nakon toga neće ništa biti isto", kazao je gradonačelnik Zagreba.

Preporučujemo za Vas