Obradović: Nema trgovine oružja u Srbiji bez Aleksandra Vučića

"Zašto niko neće da odgovori šta su mu dužni i kako je dobijao dozvole da trguje oružjem i zašto je bio u delegaciji Ministarstva odbrane u inostranstvu, iako se nalazio na nekim crnim listama"
1745 pregleda 2 komentar(a)
Boško Obradović, Foto: Beta Photo, Beta Photo, Beta Photo
Boško Obradović, Foto: Beta Photo, Beta Photo, Beta Photo

Poslanik Dveri Boško Obradović izjavio je danas da nema trgovine oružja u Srbiji bez saglasnosti predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Da li bilo ko od vas vjeruje da (ministar spoljnih poslova) Nebojša i (otac) Branko Stefanović trguju oružjem bez saglasnosti Aleksandra Vučića. Da li iko vjeruje da Slobodan Tešić koji je garantovao za bankarski kredit Srpske napredne stranke 2012. godine trguje oružjem bez saglasnosti Aleksandra Vučića", upitao je Obradović na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije.

On je kazao da je neophodno odgovoriti na njegovo pitanje da li je Tešić garantovao za kredit SNS na izborima 2012. godine u kasnije propaloj Univerzal banci.

"Zašto niko neće da odgovori šta su mu dužni i kako je dobijao dozvole da trguje oružjem i zašto je bio u delegaciji Ministarstva odbrane u inostranstvu, iako se nalazio na nekim crnim listama. Ovo su pitanja koja moraju svakodnevno da se postavljaju i na koja mora da se odgovori", rekao je Obradović.

On je istakao da afera o trgovini oružjem ne smije da bude zataškana nekim lažnim aferama, kao što je, po njemu, afera o ruskom špijunu, a koje služe za zataškavanje.

Bonus video: