Sjeverna Makedonija: Čekali rezultate testova na koronavirus, pa pobjegli iz bolnice

"Pobjegli su, ali su otišli kući. Prepali se. Nisu vraćeni u infektivno odjelenje bolnice, već su ostavljeni kući u izolaciji. To su mi saopštili iz MUP", rekao je ministar zdravlja Sjeverne Makedonije Venko Filipče
6294 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Muškarac iz Vinice i njegova partnerka iz Hrvatske pobjegli su iz izolacionog dijela bolnice u Štipu u Sjevernoj Makedoniji, dok su čekali rezutate testova na koronavirus, javila je agencija MIA.

Ministar zdravlja Sjeverne Makedonije Venko Filipče potvrdio je da su to dvoje u petak uveče bez dozovle napustili karantinski dio Infektivnog odjeljenja i da su otišli kući kod Viničanca.

Viničanac i njegova parrtnerka, hrvatska državljanka, prijavili su da sumnjaju da imaju koronavirus nakon povratka iz posjete Italiji, a iz izolacionog dijela Infektivne klinike su pobjegli tako što su razbili prozor na bolničkoj sobi.

"Pobjegli su, ali su otišli kući. Prepali se. Nisu vraćeni u infektivno odjelenje bolnice, već su ostavljeni kući u izolaciji. To su mi saopštili iz MUP", rekao je Filiipče.

Bonus video: