"litije iz Crne Gore čekaju i nakaradnu vlast u Srbiji”

Sputnjiku se ne sviđa pomisao litija u Srbiji: Odbili da prenesu intervju sa Georgievim jer je prozvao vlast u Beogradu

“Ove litije u Crnoj Gori su takođe i signal i poruka šta može uskoro da očekuje ona nakaradna vlast u Srbiji, koja iz dana u dan rasporodaje državu u bescijenje, pravi raskol i dijeli narod, ne prezajući ni od čega, misleći da su nedodirljivi. Litije u Srbiji će tek doći na red. Do tada, ponosim se što sam dio ovog naroda u ltijama Crne Gore”
28284 pregleda 70 komentar(a)
Vlado Georgiev, Foto: Twitter, Twitter
Vlado Georgiev, Foto: Twitter, Twitter

Muzičar Vlado Georgijev kazao je da Sputnjik nije objavio intervju sa njim jer, je na kraju intervjua izjavio "litije iz Crne Gore čekaju i nakaradnu vlast u Srbiji”, prenosi portal Direktno.

“Ja se nadam da ste zadovoljni i očekujem da nećete ništa izbaciti i promijeniti, jer u tom slučaju ne bih bio saglasan da objavite ovaj moj mini intervju”, rekao je Georgiev redakciji Sputnjika, a navodno sporan je bio pomenuti zaključak, zbog kojeg ovaj intervju i nije ugledao svjetlost dana.

Georgjev je u intervjuu zaključio, da bi se energija sa litija u Crnoj Gori, mogla prenijeti na "nakaradnu vlast u Srbiji".

“Ove litije u Crnoj Gori su takođe i signal i poruka šta može uskoro da očekuje ona nakaradna vlast u Srbiji, koja iz dana u dan rasporodaje državu u bescijenje, pravi raskol i dijeli narod, ne prezajući ni od čega, misleći da su nedodirljivi. Litije u Srbiji će tek doći na red. Do tada, ponosim se što sam dio ovog naroda u ltijama Crne Gore”, kazao je Gerogijev.

Redakcija Sputnjika, medija sa uređivačkom politikom koja je na linijama Kremlja, na kraju nije objavila intervju sa muzičarem iz Herceg Novog.

Preporučujemo za Vas