Trifunović: Neodgovorno ponašanje Vučića, Martinoviću sam donio sendvič jer je vrlo bitno sačuvati šišmiše

“Nijesam mogao da prodam ideju jer je nema. Šta je ideja bojkota?”, upitao je Trifunović u emisiji Među nama na Novoj televiziji
12141 pregleda 0 komentar(a)
Trifunović u emisiji Među nama, Foto: Printscreen YouTube
Trifunović u emisiji Među nama, Foto: Printscreen YouTube
Ažurirano: 11.05.2020. 21:51h

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović rekao je da nije prodao ideju bojkota izbora, kako ga neki optužuju, jer te ideje i nema.

“Nijesam mogao da prodam ideju jer je nema. Šta je ideja bojkota?”, upitao je Trifunović u emisiji Među nama na Novoj televiziji.

"Kada sam video da politički faktori koji su izmislili bojkot nemaju ideju šta u bojkotu treba da se radi ja sam ga napustio jer je jasno da je bojkot mrtav", rekao je on, ističući da PSG nikada nije propagirao bojkot

Na pitanje zašto izlazi na izbore, Trifunović je rekao da mora da se bori iako zna da je to nepravedna borba Davida i Golijata, ali da može da se desi neka promjena na lokalu i upitao zašto bi ga prepustili SNS-u.

On je naglasio da se Vučiću žurilo da ide na ove izbore.

“Riješio je koronu u jednom danu i proglasio izbore, a u tom danu bilo je 93 zaraženih i četvoro umrlih i to je neodgovorno”, rekao je lider PSG.

Vrlo je bitno sačuvati šišmiše, zato sam donio Martinoviću sendvič

Trifunović je rekao je da je došao ispred Skupštine da podrži Aleksandra Martinovića i donio mu je sendvič.

On je rekao da je Martinović bio poslanik u sazivu Skupštine i kada je šesti put odbijen predlog Marinike Tepić o liječenju djece u inostranstvu i da su ti isti poslanici raspravljali o šišimišima.

"Vrlo je bitno sačuvati šišmiše i zato sam ja donio sendvič Martinoviću i njihovom trenutno najugroženijem predstavniku u Srbiji", izjavio je Trifunović, a prenosi Pokret slobodnih građana.

Bonus video: