NA GLASANJE 21. JUNA

Vučić: Ovo neće biti laki izbori za SNS, poštujem ono što radi Ana Brnabić

Prema njegovim riječima, SNS će voditi "apsolutno pozitivnu" kampanju i neće uputiti ni jednu uvredu političkim protivnicima

1710 pregleda 6 komentar(a)
Vučić, Foto: Betaphoto
Vučić, Foto: Betaphoto

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da predstojeći izbori za Srpsku narpednu stranku (SNS) neće biti "laki" i da bi volio da sa koalicionim partnerima ima većinu, ali da nikad u to nije uvjeren, dodajući da se nada pobjedi.

"To će biti teška utakmica, ima 22 izbornih lista, 21 će biti protiv ove jedne", rekao je Vučić, za Televiziju Prva.

On je rekao i da nema sumnje da bi svi željeli da sklone SNS sa vlasti, ali i da "neće politički trgovati" ni sa kim.

Govoreći da će to biti teški izbori, on je naveo da se predizborni skupovi možda mogu očekivati posljednje nedjelje pred izbore, jer se vodi računa o zdravlju gradjana zbog pandemije koronavirusa.

Prema njegovim riječima, SNS će voditi "apsolutno pozitivnu" kampanju i neće uputiti ni jednu uvredu političkim protivnicima.

"Neću se pilićarski dodvoravati građanima i obećavati da bi glasali za moju stranku", rekao je još Vućić.

Na pitanje o budućem premijeru, on je rekao da treba prvo da se sačeka kako bi se vidjelo ko ima većinu ali da će biti značajnih kadrovskih promjena u ministarstvima i u stranci koju vodi, ukoliko SNS pobijedi.

"Poštujem sve što je Ana Brnabić uradila i mnogo sam je u ljudskom smislu zavolio, pokazala je veliku borbenost i veliku ljubav prema Srbiji. Volim i druge", rekao je Vučić.

On je rekao i da izlazak na izbore pametan postupak za stranke koje su se na to odlučile, a da su stranke koje ih bojkotuju na "istorijskom minimumu".

Preporučujemo za Vas