Đurić: Beograd nije dobio informacije iz istrage o ubistvu Ivanovića

"Mene takve tvrdnje zabrinjavaju, jer u Beograd ništa nije stiglo. Razgovarao sam sa pravosudnim organima, predstavnicima ministarstva i ništa nijesu dobili od Prištine. To govori o karakteru istrage"
1 komentar(a)
Marko Đurić, Foto: Twitter
Marko Đurić, Foto: Twitter
Ažurirano: 07.02.2018. 08:45h

Beograd nije dobio nijednu informaciju iz istrage o ubistvu Olivera Ivanovića, izjavio je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić.

Na tvrdnje iz Tužilaštva u Kosovskoj Mitrovici da su spremni da sarađuju sa Beogradom i da su informacije iz istrage proslijedili Beogradu, Ðurić je rekao da je razgovarao sa predstavnicima svih državnih organa i ništa nisu dobili od Prištine.

"Mene takve tvrdnje zabrinjavaju, jer u Beograd ništa nije stiglo. Razgovarao sam sa pravosudnim organima, predstavnicima ministarstva i ništa nijesu dobili od Prištine. To govori o karakteru istrage", rekao je Ðurić za RTS.

Govoreći o izvještaju Antonija Guterasa koji će danas biti pred Savetom bezbednosti UN - opomene Prištini i zahtjev da se otkriju ubice Ivanovića, Ðurić je rekao da samo održavanje sjednice Savjeta bezbjednosti o Kosovu i Metohiji užasno nervira separatiste u Prištini, jer to dokazuje da na KiM ništa nije riješeno.

Bonus video: