"AUDI" BIO UKRADEN

Blic: Vozilo kojim je pobjegao ubica Despotovića pronađeno zapaljeno

Prema nezvaničnim informacijama beogradskog lista, na automobilu je tokom bjekstva pukla guma i on je zapaljen bakljom
125 pregleda 0 komentar(a)
automobil, požar, Foto: Shutterstock
automobil, požar, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 06.02.2018. 19:59h

Voozilo kojim je pobjegao ubica Dalibora Despotovića (37) pronađen je zapaljen na Kružnom putu u beogradskom naselju Leštani.

Prema informacijamna "Blica", vozilo "audi A6" je, prethodno ukraden i na njemu su bile ukradene tablice.

Despotović (37) je ubijen sinoć oko 20.30 sati u pucnjavi na Voždovcu u Beogradu.

Napadač je u Despotovića pred njegovom mjenjačnicom ispalio više hitaca u glavu, a potom pobjegao automobilom koji ga je čekao.

Prema nezvaničnim informacijama beogradskog lista, na automobilu je tokom bjekstva pukla guma i on je zapaljen bakljom.

Ubijeni Despotović u javnosti je poznat po hapšenju iz 2010. godine zajedno sa Milošem Kljajićem, pošto su njih dvojica u iznajmljenim stanovima na Karaburmi i Zvezdari, krili arsenal oružja i lažne policijske značke. Obojica su radili u obezbjeđenju Slobodana Šaranovića.

"Blic" piše da je, sudeći po spekulacijama iz izvora bliskih policiji, Despotović navodno bio angažovan da ubije Luku Bojovića, koji služi višegodišnju zatvorsku kaznu u Španiji.

Bojovićev i Šaranović klan bili su u otvorenom ratu još od 2009. godine, kada je nestao Slobodan Radonjić, sin kuma Branislava Šaranovića, Slobodanovog brata. Šaranovići su sumnjali da iza nestanka mladića stoji klan Luke Bojovića, nakon čega je počeo krvavi rat u kom su, između ostalih, ubijeni i oba brata Šaranovića, ali i Nikola, brat Luke Bojovića, kao i niz njihovih saradnika.

Preporučujemo za Vas