VRIJEĐALI GA PA UDARILI

Fizički napadnut gradonačelnik Splita

"Oko 20 sati dobili smo dojavu da je u Ulici Solurat fizički napadnut muškarac te su odmah preduzete aktivnosti radi utvrdjivanja činjenica i okolnosti pod kojima se dogodio incident", rekla je za agenciju Hinu Sanja Nazlić iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske

6758 pregleda 1 komentar(a)
Krstulović Opara, Foto: Screenshot/Youtube
Krstulović Opara, Foto: Screenshot/Youtube

Gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara napadnut je kasno sinoć u tom gradu, javljaju lokalni mediji, a policija je saopštila da je napadnut muškarac ne navodeći njegovo ime.

"Oko 20 sati dobili smo dojavu da je u Ulici Solurat fizički napadnut muškarac te su odmah preduzete aktivnosti radi utvrdjivanja činjenica i okolnosti pod kojima se dogodio incident", rekla je za agenciju Hinu Sanja Nazlić iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Ona je rekla da napadnuta osoba nije zatražila ljekarsku pomoć.

Portal Dalmacija danas, pozivajući se na nezvanične izvore, navodi da je riječ o gradonačelniku Splita Andri Krstuloviću Opari, koga su dvojica mladića najprije vrijeđala, a zatim ga je jedan od njih udario, prenosi Hina.

Splitski odbor Socijaldemokratske partije (SDP) osudio je napad na gradonačelnika Krstulovića Oparu, koji se dogodio kasno sinoć, i smatra da na sjednici Gradskog vijeća što prije treba raspravljati o stanju bezbjednosti u Splitu.