Lečić: Izbori u CG svima pokazali da je moguće promijeniti dugotrajne režime na vlasti

"Mislim da Crna Gora može postati svijetli primjer za sve u regionu, da smo iz predpolitičkog doba najzad ušli u političko", napisao je Lečić na svom Tviter profilu

26788 pregleda 51 reakcija 17 komentar(a)
Lečić, Foto: BETAPHOTO
Lečić, Foto: BETAPHOTO

Vrlo sam srećan da su izbori u Crnoj Gori protekli mirno i dostojanstveno, kazao je Branislav Lečić, srbijanski glumac i političar.

On je to napisao na svom Tviter nalogu, dodajući da su izbori u Crnoj Gori "svima pokazali da je moguće promeniti dugotrajne režime na vlasti ako se opozicija složi i djeluje zajedno, izražavajući većinsku volju naroda za promjenom".

Lečić je poručio da sada partije opozicije "mogu da se distanciraju od svakog nacionalizma i sazidaju nezavisnu i građansku Crnu Goru".

"Ako opozicione partije budu imale snage za to", dodao je.

"Mislim da Crna Gora može postati svijetli primjer za sve u regionu, da smo iz predpolitičkog doba najzad ušli u političko, gdje se zaista može zidati i građansko i demokratsko društvo. Biće to onda zaista velika pobjeda. Svim srcem sam sa svakim Crnogorcem. Napravite od svoje države dom za sve svoje građane, budite svjetlo Balkana", zaključio je poznati glumac.

Bonus video: