Mandić: Nisam u rodbinskim odnosima sa saradnikom Karadžića

Moj stric, Momčilo (Trifka) Mandić, predratni profesor matematike na Saobraćajnom i Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu, već skoro 30 godina živi u Vankuveru u Kanadi", navodi se u reagovanju Mandića

11483 pregleda 9 komentar(a)
Srđan Mandić, Foto: nasastranka.ba
Srđan Mandić, Foto: nasastranka.ba

Potpredsjednik Naše stranke, Sarajevo i novoizabrani načelnik Opštine Centar, Sarajevo Srđan Mandić reagovao je na tekst "Ko je Srđan Mandić, Srbin koji je pobijedio Bakira u Sarajevu".

Portal Vijesti tekst je preuzeo sa portala nova.rs

"U cilju tačnog informisanja javnosti, želim demantovati informaciju iznesenu u tekstu ‘Ko je Srđan Mandić, Srbin koji je pobijedio Bakira u Sarajevu’, objavljenom na vašem portalu dana 16.11.2020. godine, a koja se odnosi na moju navodnu povezanost sa Momčilom Mandićem, saradnikom Radovana Karadžića. Momčilo Mandić, saradnik Radovana Karadžića, nije ni rodbinski ni na bilo koji drugi način, povezan sa mnom. Moj stric, Momčilo (Trifka) Mandić, predratni profesor matematike na Saobraćajnom i Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu, već skoro 30 godina živi u Vankuveru u Kanadi", navodi se u reagovanju Srđana Mandića.

Bonus video: