Brnabić čestitala Krivokapiću: Uvjerena sam da ćemo uspješno razvijati odnose i saradnju

"Duboko sam uvjerena da će odnosi i saradnja Srbije i Crne Gore uspješno biti razvijani u svim oblastima od zajedničkog interesa, u cilju ukupnog prosperiteta naše dvije zemlje, razvoja i stabilnosti regiona, dobrosusjedskih odnosa i zajedničke evropske budućnosti", navela je Brnabić u čestitki

5943 pregleda 7 komentar(a)
Brnabić, Foto: Shutterstock
Brnabić, Foto: Shutterstock

Premijerka Srbije Ana Brnabić čestitala je večeras predsjedniku Vlade Crne Gore Zdravku Krivokapiću na izboru na funkciju i izrazila uvjerenje da će odnosi i saradnja dvije zemlje biti uspješno razvijani.

"Duboko sam uvjerena da će odnosi i saradnja Srbije i Crne Gore uspješno biti razvijani u svim oblastima od zajedničkog interesa, u cilju ukupnog prosperiteta naše dvije zemlje, razvoja i stabilnosti regiona, dobrosusjedskih odnosa i zajedničke evropske budućnosti", navela je Brnabić u čestitki.

Ona je Krivokapiću uputila "iskrene želje za dobro zdravlje" građana Crne Gore i za brz oporavak svih zaraženih koronavirusom, objavljeno je na sajtu Vlade Srbije.

"Sa iskrenim željama za unapređenje međusobne saradnje, primite izraze mog posebnog uvažavanja", dodala je Brnabić.

Krivokapić je u ponedjeljak zvanično preuzeo dužnost predsjednika Vlade od dosadašnjeg premijera Duška Markovića. Novu Vladu, koja ima 14 članova, osam manje od prethodne, Skupština Crne Gore izabrala je u petak.

Bonus video: