Đilas: Vučić i Vesić su već izgubili Beograd, izgubiće i Srbiju

"Propaganda ima za cilj da ubije vjeru u ljudima i da stvori uvjerenja da su svi isti i da je nemoguće da se bilo šta promjeni. A istina je upravo suprotna. Danas Aleksandar Vučić više nema većinu naroda iza sebe"

6796 pregleda 22 komentar(a)
Đilas, Foto: Betaphoto
Đilas, Foto: Betaphoto

Vučić i Vesić su Beograd već izgubili, a sa promjenom u medijima i spriječavanjem pritiska na birače, izgubiće i Srbiju... Borba za izborne uslove je prekretnica za našu zemlju - ili ćemo živjeti kao sav normalan svijet ili ćemo skliznuti u potpuni totalitarizam i neofašizam. Niko nema luksuz da stavlja lične simpatije, težnje za pozicioniranjem unutar opozicije ispred nacionalnog interesa... Marinika je hrabra, najhrabija, ne zaustavlja se, ali i jedna od mnogih od Subotice do Kuršumlije koji se bore", kazao je u intervjuu za Nova.rs Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde.

On je kazao da vjeruje da moguće smjeniti vlast, kao i da građani Srbije imaju razlog za optimizam.

"Mi ništa ne rušimo. Mi hoćemo da gradimo bolju Srbiju. Preduslov za to je pobjeda nad Vučićem. To ćemo raditi sa svakim ko je iskreno protiv njega i njegovog sistema vrednosti. I sa onima koji za mene nikad neće glasati", kazao je Đilas.

Jedan od lidera srpske opozicije je kazao i da se u javnosti manipuliše sa istraživanjem javnog mnjenja.

"Apsolutno se manipuliše istraživanjima koja ne prenose. Propaganda ima za cilj da ubije vjeru u ljudima i da stvori uvjerenja da su svi isti i da je nemoguće da se bilo šta promjeni. A istina je upravo suprotna. Danas Aleksandar Vučić više nema većinu naroda iza sebe. Vučić i Vesić su Beograd već izgubili. Sa promjenom u medijima i spriječavanjem pritiska na birače, izgubiće i Srbiju", kazao je Đilas.

Bonus video: