dale izjave policiji

Još dvije djevojke prijavile Aleksića za seksualno zlostavljanje

"Jako je važno da istaknem da je moja izjava svojevoljno data javno i da su mediji sa mojih mreža preuzeli izjavu i objavili je", navela je Sara Zeljković na svom Instagram profilu

16339 pregleda 4 komentar(a)
Aleksić, Foto: Twitter
Aleksić, Foto: Twitter

Nakon glumice Milene Radulović, još dvije djevojke dale su izjave policiji o slučaju zlostavljanja do strane reditelja Miroslava Mike Arsića koji je sinoć uhapšen u Beogradu, prenosi B92.

Sara Zeljković, koja je bila učenica, u školi glume kod Mike Aleksića, danas je u policijskoj stanici dala izjavu o slučaju zlostavljanja.

Sa njom je bila još jedna djevojka koja je željela da ostane anonimna.

"Jako je važno da istaknem da je moja izjava svojevoljno data javno i da su mediji sa mojih mreža preuzeli izjavu i objavili je", navela je Zeljkovićeva na svom Instagram profilu.

"Ukoliko date izjavu policiji, možete biti sigurni da će ona ostati anonimna ukoliko to želite. Tim putem želim da pozovem sve djevojke koje imaju bilo kakvo iskustvo seksualnog zlostavljanja od strane Mike Aleksića da mi se obrate i da ću ih povezati sa sjajnim ljudima iz policije koji rade na ovom slučaju. Ovo je važno da naznačim, kako se ne bi dovelo slučajno u pitanje procedura policije koja je vrlo profesionalno, pedantno urađena i koja garantuje anonimnost. Upravo dolazim iz policije gdje sam zvanično dala izjavu sa još jednom djevojkom čija će priča ostati anonimna ", napisala je Zeljkovićeva u objavi.

Poznati režiser, scenarista i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen je sinoć u Beogradu zbog optužbe za silovanje.

Preporučujemo za Vas