Hrvatska: U pucnjavi ubijene četiri osobe, ubica pronađen mrtav

Iz izvora bliskih istrazi Hina neslužbeno saznaje da je Koloper, vlasnik firme "Matkol" u stečaju, u Šibeniku automatskim oružjem likvidirao bračni par Marija i Radojku Danek te Tonija Šparadu, a u Vodicama izvršnog direktora maloprodajnog lanca "Djelo", Tedija Slamića

44994 pregleda 9 komentar(a)
Šibenik (Ilustracija), Foto: Shutterstock
Šibenik (Ilustracija), Foto: Shutterstock
Ažurirano: 30.01.2021. 19:35h

Branko Koloper koji je u Šibeniku i Vodicama ranije u subotu ubio četiri osobe pronađen je mrtav nakon što je najvjerojatnije počinio samoubistvo.

Prema prvim policijskim informacijama Koloperovo tijelo pronađeno je nešto prije 19 sati na otvorenom prostoru nedaleko Vodica.

Pronađeno je i vozilo za kojim je policija tragala, a uviđaj bi trebalo da potvrdi je li je riječ o samoubistvu kako se pretpostavlja, kazala je policija koja nije otkrila njegov identitet.

Iz izvora bliskih istrazi Hina neslužbeno saznaje da je Koloper, vlasnik firme "Matkol" u stečaju, u Šibeniku automatskim oružjem likvidirao bračni par Marija i Radojku Danek te Tonija Šparadu, a u Vodicama izvršnog direktora maloprodajnog lanca "Djelo", Tedija Slamića.

Zvaničnik Policijske uprave šibensko-kninske Šime Pavić Hini je ranije potvrdio da je počinitelj sa žrtvama bio u poslovnom odnosu.

Ubijena Radojka Danek bila je stečajna upraviteljica Koloperove tvrtke Matkol, ali i šibenska gradska vijećnica iz redova HDZ-a.