Blic: Uhapšeni Veljko Belivuk i Marko Miljković

U velikoj akciji policije i Bezbjednosno-informativne agencije (BIA), uhapšeno je i zadržano u pritvoru 16 osoba osumnjičenih za udruživanje radi izvršavanja teških krivičnih djela, otmica i ubistva

19934 pregleda 20 reakcija 18 komentar(a)
Belivuk, Foto: Printscreen
Belivuk, Foto: Printscreen
Ažurirano: 04.02.2021. 10:03h

Beograđani Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja i Marko Miljković, koji su bliski šefovima "kavačkog krimialnog klana", uhapšeni su jutros oko pet sati, po nalogu tamošnjeg Tužilaštva, objavio je portal Blic.

Oni se terete za ubistva i najteža krivična djela, navodi ovaj medij, pozivajući se na svoja saznanja.

Belivuk i Mirković su poznati i kao vođe navijača Partizana.

U velikoj akciji Bezbjednosno informativne agencije (BIA) ukupno je uhapšeno i u pritvoru zadržano 16 osoba, osumnjičenih za udruživanje radi izvršavanja teških krivičnih djela, otmica i ubistava, a tokom noći je pretreseno 30 lokacija, javlja Blic.

Crnogorska policija je nedavno zbog sumnje da su planirali atentat na Belivuka i Miljkovića, uhapsila Radovana Stanišića, Mila Jovanovića i još jednu osobu.

Belivuk je krajem januara boravio u Kotoru gdje se intenzivno viđao sa jednim od vođa "kavačkog klana" Radojem Zvicerom.

Belivuk je tada sa Zvicerom privođen u kotorsku policiju ali kako nije bilo elemenata za njihovo zadržavanje oni su pušteni na slobodu.

Bonus video: