"GLUPO I BESMISLENO"

Vučić demantovao da stoji iza napada na Davidovića: On je to rekao da bi pomogao Đukanoviću

"Stvar je u tome što Srbija neuporedivo brže napreduje od svih, i to je korijen problema sa kojima se suočavamo i zemlja i ja"

26186 pregleda 76 reakcija 68 komentar(a)
Vučić, Foto: Reuters
Vučić, Foto: Reuters

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić demantovao je tvrdnje lidera Narodnog pokreta Miodraga Dake Davidovića da stoji iza napada na njega.

On je kazao da su to "strašne riječi", te da je Davidović to rekao da bi pomogao predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću.

"Kada su mi govorili na otvaranju spomenika Stefanu Nemanji da vodim računa o napadu na mene, nisam se obazirao. Ne bi vjerovao da gospodin Belivk želi da učini atenteat na mene. To su krupne riječi i ja to ne mogu da kažem. Što se tiče Davidovića, nije on to govorio zbog sebe. Stvar je u tome što Srbija neuporedivo brže napreduje od svih, i to je korijen problema sa kojima se suočavamo i zemlja i ja. On je to rekao da bi pomogao Milu Đukanoviću. To je toliko glupo i besmisleno, i želim da se zahvalim episkopu Joanikiju što je reagovao" kazao je Vučić za Pink.

Davidović je danas rekao da iza atentata na njega i episkopa Joanikija, koji se dogodio u decembru 2019. godine "stoji Aleksandar Vučić".

Preporučujemo za Vas