Vučić: Nisam znao da Krivokapić posjećuje patrijarha, niti ko će da bude mitropolit

"Jutros sam optužen da sam izvršio državni udar u Crnoj Gori i da se to neće promijeniti dok me u Srbiji ne smijene. Neko je nešto rekao sa vladikama ko će da bude mitropolit ili episkop", rekao je Vučić

32811 pregleda 158 reakcija 159 komentar(a)
Vučić, Foto: BETAPHOTO
Vučić, Foto: BETAPHOTO

Predsjednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić kazao je danas da nije ni ni znao ko će da posjećuje patrijarha Srpske pravoslavne crkve Porfirija, aludirajući na posjetu premijera Zdravka Krivokapića Beogradu.

On je na sjednici Glavnogh odbora SNS-a kazao da nije zna ko će da bude mitropolit crnogorsko- primorski.

"Jutros sam optužen da sam izvršio državni udar u Crnoj Gori i da se to neće promijeniti dok me u Srbiji ne smijene. Neko je nešto rekao sa vladikama ko će da bude mitropolit ili episkop. Ja nisam ni znao ko će da posjećuje patrijarha niti sam znao ko će da bude mitropolit. Pojma nemam o čemu pričaju" kazao je Vučić.

Kako je kazao, "Srbija mora da bude kriva uvijek".

"Kad pitamo za 29 odsto srpskog stanovnišva u Crnoj Gori tad je Srbija dobra. Ali ako kažemo kako je moguće da 24 odsto Albanaca u Sjevernoj Makedoniji ima više prava nego 29 odsto Srba u Crnoj Gori, onda je Vučić zlikovac, "Skratite ga za glavu, to je državni udar". Ja pitam samo najobičnije stvari", zaključio je Vučić.

Bonus video: