Otac nestalog Splićanina potvrdio da je na snimcima njegov sin

Nenad Periš rekao je da mu snimci objavljeni na pojedinim medijima bude nadu da je Matej živ

16213 pregleda 9 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija u Srbiji i dalje traga za Matejem Perišom, Splićaninom koji je nestao u Beogradu, gdje je došao povodom proslave Nove godine. Otac nestalog mladića kaže da je na snimcima koji su se pojavili u pojedinim srpskim medijima njegov sin.

Nenad Periš rekao je za Slobodnu Dalmaciju da mu snimci objavljeni na pojedinim medijima bude nadu da je Matej živ.

Kako je portal prenio, riječ je o snimcima gdje on trči u gradu i traži taksi. Slobodna Dalmacija je navela da je riječ i o snimcima na kojima on pliva, ali je u izjavi za Indeks Nenad Periš demantovao da je to rekao.

"Ja samo znam da se u klubu ništa pogibeljno nije događalo po njega, ali još uvijek ne možemo rekonstruisati što se događalo poslije i kakav je kontekst koji bi objasnio ovo snimljeno", rekao je Nenad Periš.

Naveo je i da je policija utvrdila da nisu tačne informacije da je mladić viđen u Rumi.

Kako HRT javlja, Nenad Periš je danas bio na razgovoru u policiji i od prijatelja je dobio sinovljeve stvari. Kaže da je izuzetno potresen i da je u Beogradu dobio svu moguću podršku, potporu i saosjećanje.

Dvadesetsedmogodišnji Matej Periš nestao je u Beogradu, gdje je došao na doček Nove godine. On je 30. decembra bio u klubu "Gotik" sa svojim prijateljima, ali mu se u jednom trenutku gubi trag.

Nestanak je prijavljen u petak 31. decembra u 18 časova, i od tada policija intenzivno traga za njim.

Oni su svi dali svoje iskaze policiji, a prema pisanju hrvatskih medija, jedan od njih je rekao i da u klubu "nije bilo opasnog društva". Njegova jakna je ostala u klubu.

Bonus video: