tvrdi da je sve planirano za prvu polovinu februara

Šešelj: Bezbjednosne službe Srbije imaju informaciju da Đukanović i Zvicer planiraju likvidaciju Vučića

"Znaju imena ljudi, da ih ja ne prozivam, iz podzemlja koji to treba da obave"

47807 pregleda 40 reakcija 35 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Predsjednik Srpske radikalne stranke i poslanik u Skupštini Srbije Vojislav Šešelj tvrdi da bezbjednosne službe Srbije "imaju infomaciju" da predsjednik Crne Gore Milo Đukanović i jedan od navodnih vođa kavačkog klana Radoje Zvicer "planiraju likvidaciju predsjednika Srbije Aleksandra Vučića".

"Informacije koje iznosim su veoma pouzdane. Milo Đukanović i Radoje Zvicer spremaju likvidaciju Aleksandra Vučića i planirano je da to urade u prvoj polovini februara. To vam je srž informacije. Informaciju imaju naši bezbjednosni organi, znaju mmogo više podataka nego ja. Znaju imena ljudi, da ih ja ne prozivam, iz podzemlja koji to treba da obave", rekao je Šešelj gostujući u jutarnjem programu srbijanske televizije Pink.

Ta televizija je pod kontrolom predsjednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića.

Šešelj je nedavno na Happy televiziji, koja se takođe povezuje sa Vučićem iznio niz uvreda prema pripadnicima crnogorske nacionalnosti i poslanici SDP-a Draginji Vuksanović Stanković.

Obje televizije imaju nacionalnu frekvenciju u Srbiji.

Zbog uvreda koje je Šešelj iznio na Hepiju, pojedine emisije te televizije zabranjene su u Crnoj Gori na šest mjeseci.

Na šest mjeseci ograničeno je reemitovanje jutarnjeg programa ("Dobro jutro Srbijo" i "Vikend jutro") kao i sadržaja "Ćirilica" i "Posle ručka"