Jovanović Ćuta: Vučič nema s kim da formira vlast u Beogradu

On je pozvao stanovnike Beograda, ako budu ponovljeni izbori na nekim mjestima u glavnom gradu, da se spreme da izađu na izbore tamo gdje su bile nepravilnosti

6939 pregleda 2 komentar(a)
Foto: BETAPHOTO
Foto: BETAPHOTO

Prvi na parlamentarnoj izbornoj listi koalicije "Moramo" Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je da se opozicija na današnjem sastanku dogovorila da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić "više neće vladati" Beogradom i dodao da je to moguće ostvariti tako što će "poštovati izbornu volju" Beograđana.

Jovanović je tokom gostovanja na TV N1, kazao da su predstavnici koalicije NADA, Patriotskog bloka i Zavetnika na sastanku sa članovima koalicija Ujedinjeni za pobjedu Srbije, "Ajmo ljudi" i Moramo" jasno rekli da ni po koju cijenu" neće sarađivati sa Srpskom naprednom strankom ili Socijalističkom partijom Srbije u Beogradu.

"Vučić nema s kim da formira vlast u Beogradu", ocijenio je Jovanović.

On je pozvao stanovnike Beograda, ako budu ponovljeni izbori na nekim mjestima u glavnom gradu, da se spreme da izađu na izbore tamo gdje su bile nepravilnosti.

"Vidjećemo šta će Republička izborna komisija (RIK) i Gradska izborna komisija (GIK) da kažu gdje su se desile nepravilnosti, radi se o stotinak mjesta. Pozivam svim srcem ljude da glasaju za koaliciju ''Ajmo ljudi'', dodao je on.

Jovanović je naglasio da su, s obzirom na međusobne razlike, moguće tehničke koalicije i dodao da SNS nema s kim da formira vlast u Beogradu.

Bonus video: