Detalji ubistva Cvetanovića: Ispaljeno 30 metaka, likvidacija profesionalna

On je pronađen oko 00.40 u lokvi krvi, a Hitna pomoć vranjskog Zdravstvenog centra je konstatovala smrt na licu mjesta, piše "Kurir"
75 pregleda 0 komentar(a)
pištolj, Foto: Shutterstock.com
pištolj, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 27.09.2017. 12:10h

U Vranju je ubijen Jugoslav Cvetanović (31), potvrdio je danas portparol vranjske Policijske uprave Goran Jovčić, navodeći da policija preduzima intenzivne mjere na rasvetljavanju tog slučaja, piše "Kurir".

Kako se nezvanično saznaje, ubijen je najvjerovatnije u haustoru kod jedne drogerije, koja se nalazi u samom centru grada, u neposrednoj blizini Glavne pošte, gradskog šetališta i nekoliko gradskih kafića.

Cvetanović je ubijen vatrenim oružjem sa oko 30 hitaca, a pretpostavlja se da su ubistvo izvršili profesionalci koristeći prigušivače. On je pronađen oko 00.40 u lokvi krvi, a Hitna pomoć vranjskog Zdravstvenog centra je konstatovala smrt na licu mjesta, piše "Kurir".

Nakon toga pripadnici PU Vranje blokirali su prilaze gradu u potrazi za počiniocima a blokada je ukinuta u ranim jutarnjim časovima.

"Kurir" piše da je prema nezvaničnim saznanjima Jugoslav Cvetanović je brat Saše Cvetanovića, osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića.

Bonus video: