Vučić: Nije najbolje da beogradski izbori budu u decembru

Mediji u Srbiji objavili su juče poslije sastanka SNS u beogradskoj hali "Pinki" da je dogovoreno da izbori za Skupštinu Beograda budu održani u decembru
52 pregleda 2 komentar(a)
Aleksandar Vučić, Foto: Reuters
Aleksandar Vučić, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.09.2017. 15:17h

Predsjednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ne misli da je najbolje da izbori za Skupštinu Beograda budu u decembru, ali je naveo da se neće protiviti toj odluci.

Upitan o tome da li je donijeta odluka o beogradskim izborima, Vučić je rekao da o tim izborima nije razmišljao.

"Uopšte nisam razmišljao o tome, juče sam kasnio na taj sastanak (beogradskog odbora SNS). Nebojša Stefanović je rekao da oni razmišljaju o izborima koji treba da budu u decembru. Ja sam rekao da ne mislim da je to baš najbolje, ali neću da se protivim", rekao je Vučić novinarima u Krepoljinu kod Žagubice.

Stavite moje ime

On je dodao da je stranačkim kolegama rekao da na beogradskim izborima mogu da stave njegovo ime ako im je potrebno, ali da bi u budućnost to moglo da bude teško.

"Ja sam rekao ljudi idite i nemojte da se plašite... Idite i pobijedite", rekao je Vučić, a na pitanje da li je u redu da SNS koristi njegovo ime na lokalnim izborima, od je kazao: "Zašto ne bi bilo u redu da koriste moje ime. Ja sam predsjednik Srbije, ali sam i dalje predsjednik stranke. Doprinio sam i borim se sa njima da Beograd i svi naši gradovi izgledaju ljepše".

Mediji u Srbiji objavili su juče poslije sastanka SNS u beogradskoj hali "Pinki" da je dogovoreno da izbori za Skupštinu Beograda budu održani u decembru.

Bonus video: