Vučić najavio formiranje Narodnog pokreta za državu

Vučić je rekao da će biti dio tog pokreta, kako je naveo, "tima za koji vjeruje da mora da bude iznad stranke", ali je dodao da formiranje pokreta ne znači gašenje SNS-a

5850 pregleda 24 komentar(a)
Vučić, Foto: Boris Pejović
Vučić, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Srbije i Sprske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić pozvao je danas građane na skupu u Vranju da se priključe Narodnom pokretu za državu, navodeći da će ta politička opcija biti formirana krajem maja ili početkom juna.

Vučić je rekao da će biti dio tog pokreta, kako je naveo, "tima za koji vjeruje da mora da bude iznad stranke", ali je dodao da formiranje pokreta ne znači gašenje SNS-a.

"Kada se pokret formira, krajem maja, početkom juna - moja molba za vas je da razmislite o tome da se priključite tom velikom pokretu, narodnom pokretu za našu jednu jedinu državu Srbiju koju imamo, koju moramo da sačuvamo za našu djecu", kazao je Vučić.

Kako je najavio, u naredna dva mjeseca radiće se na organizacionoj formi tog pokreta.

Vučić je ponovio da je u trenutnom geopolitičkom trenutku važno da u Srbiji budu angažovani svi pametni ljudi "i oni koji su u strankama i one koji nisu, svi oni koji su za Srbiju".

Bonus video: