Danas: Produžen pritvor sinovima Zvezdana Terzića i vlasniku noćnog kluba zbog prebijanja Uroša Jankovića

Kako su objavili mediji, njih trojica su uhapšena zbog incidenta u kojem je povrijeđen muškarac koji je sa teškim tjelesnim povredama prebačen u Kličnički centar

13881 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Sinovima generalnog direktora FK Crvena zvezda Zvezdana Terzića produžen je pritvor zbog mogućnosti da utiču na svjedoke, piše list Danas.

Krivično vanpretresno vijeće Drugog osnovnog suda u Beogradu održalo je u petak sjednicu na kojoj su donijete odluke da se kao neosnovane odbiju žalbe branilaca okrivljenih К.T, N.T i L.К, te Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu koje su izjavljene protiv rješenja sudije za prethodni postupak Drugog osnovnog suda u Beogradu od 20. oktobra, a kojim je prema okrivljenima К.T, N.T i L.К određen pritvor iz zakonskih razloga propisanih odredbom člana 211 stav 1 tačka 2 Zakonika o krivičnom postupku, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svjedoke, saznaje Danas u Drugom osnovnom sudu, piše Danas.

U pitanju su sinovi generalnog direktora FK Crvena zvezda Zvezdana Terzića, i njihov saradnik.

Kako su objavili mediji, njih trojica su uhapšena zbog incidenta u kojem je povrijeđen muškarac koji je sa teškim tjelesnim povredama prebačen u Kličnički centar.

Oni su okrivljeni da su na Voždovcu pretukli Uroša Jankovića (38), fudbalskog menadžera.

Bonus video: