Obradović odlazi sa čela Dveri: Pobijedili su prevaranti, Srbija je zemlja koja želi takve

"Ne možete imati loš izborni rezultat, a ostati na čelu političke organizacije", rekao je Obradović

8168 pregleda 23 reakcija 15 komentar(a)
Foto: N1/Youtube
Foto: N1/Youtube

Predsjednik pokreta Dveri Boško Obradović rekao je da sjutra podnosi ostavku na mjesto lidera te stranke iz Srbije.

Takođe je istakao da se ne povlači iz politike i smatra da je ono što predstavljaju Dveri "najbolje za Srbiju", kao i da će ostati u tom pokretu.

„Ja ću sjutra imati konferenciju za medije u sjedištu srpskog pokreta Dveri, gdje ću analizirati naš izborni rezultat i preuzeti odgovornost. To znači da ću podnijeti ostavku na mjesto predsjednika Dveri, jer ne možete imati loš izborni rezultat a ostati na čelu političke organizacije. To je elementarna etika, to je moral u politici. S obzirom da se Dveri i ja od početka zalažemo za moral, vrijeme je da to sada pokažemo i na sopstvenom primjeru“, poručio je Obradović za N1.

Kazao je da su u Srbiji "pobijedili prevaranti" i da je Srbija "zemlja koja želi prevarante“.

„Srbija želi Vučića i Dačića, koji ih kradu i varaju 30 godina, želi neke ljude koji su se sjetili prije dva mjeseca da su opozicija, poput Branimira Nestorovića ili Miloša Jovanovića, koji nikad nisu organizovali nijedan protest protiv vlasti, koji nisu otvorili nijednu kriminalnu aferu, koji nikad nisu hapšeni, koji su dio ovog sistema, koji ih je uljuljkao“, poručio je Obradović.

Bonus video: