Vučić demantovao da se "sprema za invaziju" na Kosovo: Ovu laž, koliko sjutra, prekriće nova

"Nikada se niko za iznijete laži nije izvinio. Neće ni za ovu. Ovu laž, koliko sjutra, prekriće nova i tako unedogled. Nemoguće je ovakve gluposti i besmislice više puta dnevno demantovati"

6182 pregleda 17 komentar(a)
Vučić, Foto: Reuters
Vučić, Foto: Reuters

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, je na Instagramu odbacio navode iz teksta Jutarnjeg lista iz Hrvatske pod naslovom "Grade se baze u obliku potkove! Putin je dao blagoslov, Vučić se sprema za invaziju".

Jutarnji list se pritom pozvao na britanski dnevnik Telegraf, koji je pisao o navodnim srpskim bazama uz administrativnu liniju sa Kosovom.

Vučić je napisao da je "više od 10.000 tekstova slične sadržine napisano protiv Srbije u posljednjih 25 mjeseci".

"Nikada se niko za iznijete laži nije izvinio. Neće ni za ovu. Ovu laž, koliko sjutra, prekriće nova i tako unedogled. Nemoguće je ovakve gluposti i besmislice više puta dnevno demantovati", napisao je Vučić na Instagramu.

Vučić o godišnjici proglašenja NDH: Ne smijemo i nećemo zaboraviti

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, izjavio je danas da srpski narod ne smije i neće zaboraviti svoje stradanje u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj (NDH) tokom Drugog svjetskog rata.

"Danas se navršava 83 godine od uspostavljanja zločinačke nacističke tvorevine Nezavisne države Hrvatske. Srpski narod je teško stradao, a Jasenovac, Jadovno, Prebilovci postali su sinonim monstruoznog ubijanja i satiranja jednog naroda. Ne smijemo i nećemo zaboraviti!", napisao je Vučić na Instagramu.

On je to objavio uz fotografiju koncentracionog logora smrti Jasenovac.

Bonus video: