Beograd: Upucan vođa navijača Crvene zvezde

Dragaš je inače jedan od istaknutih navijačkih vođa, koji pod svojom komandom drži grupu Belgrade Boys, a u dosijeu ima više od 15 krivičnih i prekršajnih prijava, kao i nekoliko osuđujućih presuda, navodi Blic
254 pregleda 3 komentar(a)
Dražen Dragaš, Foto: Facebook
Dražen Dragaš, Foto: Facebook
Ažurirano: 28.07.2017. 09:29h

Vođa navijača Crvene Zvezde Dražen Dragaš zvani Lurč upucan je sinoć u Beogradu.

On je, kako piše Alo, a prenosi Blic, dovezen privatnim vozilom u Urgentni centar u Beogradu sa prostrijelnom ranom noge. Policajcima koji su ga ispitivali o pucnjavi nije želio da otkrije ko je pucao u njega.

Dragaš je inače jedan od istaknutih navijačkih vođa, koji pod svojom komandom drži grupu Belgrade Boys, a u dosijeu ima više od 15 krivičnih i prekršajnih prijava, kao i nekoliko osuđujućih presuda, navodi Blic.

Posljednji put pravosnažno je osuđen 2015. na godinu dana zatvora zbog prodaje marihuane u školskom dvorištu u Južnom bulevaru 2005. godine.

Apelacioni sud u Beogradu je istom presudom osudio i Dragaševe saučesnike, Nikolu Perovića na 14 mjeseci zatvora i Vladimira Đurakovića i Nemanju Arsenijevića na 10 mjeseci.

Prema sudskoj presudi, oni su u neposrednoj blizini košarkaškog terena osnovne škole na kom su sjedjeli, u rupi u zemlji sakrili ranac sa 41 kesicom marihuane, ukupne težine 214,67 grama.

Dragaš je duplo veću zatvorsku kaznu dobio 2010. nakon što je policija u oktobru 2009. pretresom njegovog automobila "ford mondeo" pronašla "magnum 357". Istom presudom, Dragaš je oslobođen optužbi za maltretiranje vlasnika kafića na Vračaru.

Bonus video: