ZAHVALILA PREDSJEDNIKU NA POVJERENJU

Brnabić: Vodiću Vladu posvećeno i odgovorno

Ona je kazala da je svjesna odgovornosti koju preuzima jer treba da naslijedi pravog lidera, kao i obaveza prema građanima koji očekuju da rezultate rada Vlade osjete kroz bolji kvalitet života
23 komentar(a)
Ana Brnabić, Foto: Beta-AP
Ana Brnabić, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 15.06.2017. 17:18h

Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Ana Brnabić zahvalila je danas predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću na ukazanom ogromnom povjerenju da vodi Vladu i nastavi reforme sa nesmanjenom posvećenošću i snagom. 

"Čast je služiti svojoj zemlji i ja ću, ukoliko me Skupština izglasa, Vladu voditi posvećeno i odgovorno, a svoj posao ću raditi pošteno i sa ljubavlju", rekla je Brnabić za "Blic". Ona je kazala da je svjesna odgovornosti koju preuzima jer treba da naslijedi pravog lidera, kao i obaveza prema građanima koji očekuju da rezultate rada Vlade osjete kroz bolji kvalitet života. Ona je rekla da kreće da radi na ekspozeu i sastavljanju Vlade i da je važno da se rad na projektima nastavi. Brnabić je rekla i da sjutra ide u Vrnjačku Banju u ranije dogovorenu posjetu da provjeri kako funkcioniše sistem kojim su povezali podatke šest državnih institucija koji omogućava da država bude servis građana. "To je važan, reformski, rekla bih revolucionaran projekat za Srbiju i ja ću sa timom u Vladi Srbije i svim državnim institucijama nastaviti da radim na reformisanju državne uprave", rekla je Brnabić.  Ona je navela da započeti poslovi moraju da se završavaju, i dodala da je ona posljednjih mjeseci posvećeno radila na tome da se Srbija uvede u red modernih država u kojima državna uprava radi efikasno i u funkciji građana.  "Lično ću se angažovati da svi zajedno radimo na ciljevima koji su veći i važniji od svih nas pojedinačno", dodala je Brnabić.

Preporučujemo za Vas