Pogledajte "Centrifugu": "Vučić ne može bez izbora"

Novu emisiju Centrifuga možete ekskluzivno pogledati na portalu "Vijesti" u subotu 10. juna 2017. godine od 10 časova ujutru
55 pregleda 0 komentar(a)
Miroslav Aleksić
Miroslav Aleksić
Ažurirano: 10.06.2017. 08:42h

Vjerujem da će biti parlamentarnih izbora u Srbiji zato što Aleksandar Vučić ne može bez izbora. On to radi jer uvijek mora da ima neku priču za narod i svijet i to je je ono što on najbolje radi. Što se tiče opozicije, kardinalna greška na prethodnim predsjedničkim izborima bilo je prihvatanje takvih izbornih uslova i trčanje predsjedničke kampanje u uslovima kada neko u trci na sto metara trči sa devedesetog metra a vi krećete sa starta. Na žalost, opozicioni predsjednički kandidati nijesu imali ni odgovornost ni svijest da se u tom trenutku svi zajedno dogovore, i kažu da neće da trče takvu trku. Protest protiv diktature nije trebalo da se desi poslije izbora – to je trebalo da se uradi prije, rekao je Miroslav Aleksić narodni posalnik i predsjenik Narodnog pokreta Srbije.

Novu emisiju Centrifuga možete ekskluzivno pogledati na portalu "Vijesti" u subotu 10. juna 2017. godine od 10 časova ujutru.

Bonus video: